Yanlışlıkla Dönme (tro)yle Beraberlik Yaşadım
Dostlar başıma gelmez dediğim öyle bir şey geldi ki en iyisi bunu anlatmak ve azıcık olsun gevşemek. Reelinde üstünden uzun zaman geçti bütün bir sene oldu fakat ben hala tesirinden kurtulamadım şimdi size anlatmak istiyorum. İşten çıkmış sokakta yürüyordum saat hayli geç olmuştu mesaiye kalmıştım ve saat gece yarısına geliyordu. Kış mevsimindeydik, hava buz gibiydi Bayanede pek kimse yoktu. Bir kadın yolda duruyordu mini etek giymiş üzerinde ise ten bir ceket vardı ve altında topuklu botları ile çok Seks makinesiydi. Siyah uzun saçlı, esmer derili, dKaliteli dudaklı son derece hoş bir kadındı. Sarihçesi dikkatimi çekti göz ucuyla ona baktım o da bana baktı ve tebessümdü. o anda kadının paralı çalışan olduğunu kavradım fakat yolda durup bir şeyler sormaya natürel ki de utandığım için yanından geçip gittim.
Fakat bu arkama takılmış ve bakar mısın diye bana seslendi, ben de döndüm ateşin var mı dedi, ateş verdim sigarasını yaktı, ne yapıyorsun bu saatte dışarıda dedi, ben de işten çıktım konuta gidiyorum dedim. Bu geceni daha cümbüşlü yapmak istemez misin dedi, zati kadını çok sevmiştim, ben de tabi isterim dedim, bana maliyetini söyledi ve istersen konutum yakın gidelim dedi. Sarihçesi çok hoştu zati uzun zamandır kimseyle cinsellik yaşamamıştım ve hemen azmaya başladım ve tamam dedim maliyeti de uygun gelmişti. Kadının evine doğru giderken yolda nöbetçi eczaneye denk geldim hemen oradan bir kondom aldım. Sonra birkaç adım daha yürüdük ve bir apartmana girdik.
Apartman son derece pis ve makûs bir yerdeydi ayrıca konutta çok makûstu fakat yapacak bir şey yoktu otele o kadar para vermek yerine burada halletmek daha çok işime gelmişti. Her neyse biz yatak odasına gittik, yatak odası bir nebze daha muntazamdı sonra bu yatağa oturdu ve sigara içmeye başladı. Ben de karşısında duruyordum sonra haydi erkeğim azıcık eğlenelim dedi yanıma geldi ve pantolonumu çıkardı direk benimkini ağzına aldı. Sonra kendi üzerini çıkarmaya başladı içinde de incecik bir bluz vardı ve dKaliteli göğüslerini gördüm. Kocaman memelerini görünce iyice azdım ve hemen ereksiyon oldum. Sonra üzerini soydu ben de memelerini emmeye başladım.
Memelerini emerken kendimden geçtim zati dediğim gibi uzun zamandır bir kadınla birlikte olmamıştım ve bu hoş beden, incecik bel, büyük memeler beni kendimden geçirmişti. Bu hoş memelere doymamıştım ve penisimi onun memelerinin arasına soktum ve Amerikan Ağzına alansu yapmasını istedim. Çok profesyonel bir biçimde bunu yaptı penisimi öyle bir öpüyor ve öyle bir yalıyordu ki artık onu becermek için yanıp alevleniyordum. Elini yakaladım ayağa kaldırdım ve dudaklarını öpmeye başladım çok hoş kokuyordu ve kadın çok Hoşime gitmişti. Bu kadar Fiyatı uygun bir biçimde bunu yapmasına hayret ettim.
Nazik bir biçimde yatağa yatırdım ve eteğini çıkardım külotunda bir şişkinlik fark ettim, ulan yoksa Dönme (tro) misin dedim, kavramadın mı şimdiye kadar dedi, ben de hayır sen kadına benziyorsun dedim zira ses tonu dahi kadın gibiydi netlikle Dönme (tro) olduğunu kavramamıştım, önündeki şişkinliği görmesem usuma bile gelmezdi. Gerçekten çok mAğzına alanim bozulmuştu ve hemen kalktım bir sigara yaktım yanıma geldi kadından hiçbir farkım yok daha çok sevinç veriyorum dedi, ben de olmaz Dönme (tro) ile birlikte olamam dedim, bence bir şans tanı dedi. Her neyse zati buraya kadar gelmiştim ve çok azgın vaziyetteydim neden değerlendiremiyorum ki dedim baktım olmuyor gözlerimi kapatırdım. Sigarayı söndürdüm ve biz tekerrür sevişmeye başladık tekerrür öpüşüyorduk gözlerimi artık kapatmıştım.
Sonra benim penise tekerrür indi ve bu sefer mucizevi derecede ateşli biçimde bana ağzına alan sürüklemeye başladı. Bana kendini ispatlamak için tam maharetlerini sergileyecekti bunun için azıcık mutlu olmuştum. Öylesine hoş bir biçimde bunu yapıyordu ki benimki iyice kalkmıştı ve artık içine girmeyi Selayluyordum. Ben de onun yatağa doğru götürdüm ve yatağa tutarak domalmasını sağladım ön tarafını hiç görmek istemiyordum zati görmedim de. Altındaki tanga külotunu hemen yan tarafa doğru çektim ve götü önümdeydi bir kadınınkinden farksızdı gerçekten çok Seks makinesiydi gözlerimi kapattım ve ona yaslamaya başladım.
Fiyatlı escort O anda usuma kondom geldi hemen kondom taktım ve tekerrür geldim azıcık tükürükledikten sonra penisimi götüne sokmaya başladım. İşini hoşlanarak yaptığı belirliydi zira aşkla sevişiyordu arada dönüp suratıma bakıyor tebessümüyordu ve inliyordu. Ben de onun götünü sevincini çıkarıyordum gerçekten dediği gibi bir kadından farksızdı. Arada gözlerimi açıyor yaşadığım ana bakıyordum onun götü bana mucizevi sevinç vermişti ve belinden tutarak kendime doğru sürüklüyordum. o da bir öne bir geri saldırılarla savruluyordu. Şimdi pozisyon değiştirme zamanıydı hemen onu yatağa sırtüstü yatırdım ben de ayaklarının oraya gidip yatağa oturdum ve tekerrür ayaklarını havaya kaldırdım külotunu tekerrür sıyırdım ve benimkini içine soktum.
kadın escort Onu becerirken eğilip dudaklarını öptüm gerçekten bir kadından farksızdı hatta erkek olduğunu unutmuştum sanki bir kadınla Götten yapıyormuşum gibi bir his vardı içimde ve onu becerirken sanki ayaklarım yerden kesilmişti. Üzerinde böyle birkaç saldırıdan sonra artık boşalacaktım içinden çıktım hemen yanıma geldi ve benimkini ağzına aldı Çıtırden muhteşem bir ağzına alan çekti ben de menilerimi suratına akıttım. Boşalırken olağan inlemiş ve çok şiddetli bir boşalma yaşamıştım. Nasıldı diye sordu, ben de dediğin gibi bir kadından farksızdın dedim, o da ben kadınlardan çık daha iyiyim dedi ve dudağımı öptü. Ben de parasını verdim ve yanından böldüm. Aradan birkaç gün geldi geçti ve gerçekten benim canım Çıtırden onu çekti yapacak bir şey yoktu tekerrür onu gördüğüm yere gittim Çıtırden orada bekliyordu ve Çıtırden beni evine götürdü.
Escort kadın Hemen üzerine çıktım ve onu tekerrür becerdim çok özlemiştim ve o gün iki posta daha attık. Genellikle tek posta atıp alıcının yanını ufalarlar fakat ben de ona zevk verdiğim için ikinci postayı o istedi dediğim gibi aşkla sevişen bir Dönme (tro)ydi sanki sevgilisiyle sevişiyormuş gibi işini bu biçimde yapıyordu öğrenmiyorum belki de ben Hoşine gitmiştim zira ona hakikat bir kadın gibi davrandım. Sonraki günleri de bu seyir takip etmeye başladı usumda fikrimde hep o vardı ve onu becermek istiyordum artık kadınlar ilgime sürüklemiyor, onun o daracık göt deliği beni kendine sürüklüyordu.
escort özellikle yaptığı Ağzına alannun hastası kalıyordum ve konutta mastürbasyon yaparken dahi bana ağzına alan sürüklemesi usuma geliyor ve azıyordum. Fark ettim ki hadise hiç iyi yerlere gitmiyor zira ben ondan başka kimseyle birlikte olamıyorum bir müddet onu hiç görmedim ve bakayım katlanabilecek miyim diye kendimi yakalamaya çalıştım. Evet, güç olsa da zaferli oldum ve bütün bir yıldır onu hiç görmedim fakat hala usumda yer edinmiş gidişatta işte bu surattan buraya yazarak azıcık da olsa gevşemek istedim, umarım onu biran evvel unuturum.